Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Кина xcyz77

Мемаџер ID: 244163
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 13
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме yixuan xu
Датум на раѓање 1975-10-28
Возраст 43 (роденден за 65 дена)
Налогот е создаден 2009-06-02 (Позиција: 174701)
Држава и регион Кина Кина, Jiangsu
Јазици
Пол Машко
Логирања 3314 (Позиција: 9346)
Активност 1y 4m 7d 15h 13m (Позиција: 1225)

Менаџерски награди


3x
3x
4x
3x
2x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2017-07-18 04:04:24
2017-07-14 06:13:49
2017-05-25 04:45:19
2017-05-17 08:27:45
2017-05-12 03:58:38