Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Gamemaster lubosko

Мемаџер ID: 227079
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 36
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Lubos Leskovjansky
Датум на раѓање 1978-07-16
Возраст 41 (роденден за 272 дена)
Налогот е создаден 2009-04-30 (Позиција: 165022)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 8104 (Позиција: 1191)
Активност 2y 3m 12d 0h 41m (Позиција: 294)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-08-04 12:11:00
2019-07-13 14:18:51
2019-06-27 06:48:45
2019-06-19 21:39:58
2019-06-13 23:04:42