Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: dodman

Мемаџер ID: 224208

Пријатели


Вкупно пријатели: 10
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-04-25 (Позиција: 163359)
Држава и регион Словачка Словачка, Žilinský
Јазици
Пол Машко
Логирања 913 (Позиција: 34115)
Активност 1m 17h 12m (Позиција: 31625)

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2011-05-29 12:25:57
2011-05-22 23:59:24
2011-05-03 17:23:40
2011-05-02 21:05:41
2011-04-16 23:06:41