Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка Ranger98

Мемаџер ID: 215
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 161
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Датум на раѓање 1988-09-00
Возраст 31 (роденден за 321 дена)
Налогот е создаден 2007-05-27 (Позиција: 149)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 10127 (Позиција: 511)
Активност 1y 6m 8d 17h 15m (Позиција: 943)

Тимови


Хокеј тим
Словачка Rangers™
Словачка II.1
Искуство
2719 - експерт
Фудбалски тим
Словачка Tatran™
Словачка II.4
Искуство
2746 - експерт
Handball team
Словачка Peregrinos
Словачка I.1
Искуство
2313 - експерт
Basketball team
Словачка v.s. Champions
Словачка II.2
Искуство
1815 - експерт

Менаџерски награди


36x
40x
24x
41x
38x
41x
10x
16x
18x
17x
24x
9x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-15 19:27:58
2019-10-15 08:07:58
2019-10-14 06:22:41
2019-10-13 13:40:40
2019-10-13 09:43:44