Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1330 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: kvasnice

Мемаџер ID: 210587
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 115
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-04-02 (Позиција: 155673)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Středočeský kraj
Јазици
Логирања 5724 (Позиција: 4790)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2015-11-21 13:29:56
2014-12-06 23:31:31
2014-03-28 09:54:57
2014-03-23 19:58:34
2014-03-23 11:25:30