Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: kwopor

Мемаџер ID: 209868
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 19
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Van Helsing
Налогот е создаден 2009-03-31 (Позиција: 155278)
Држава и регион Словачка Словачка, Banskobystrický
Јазици
Пол Машко
Логирања 6265 (Позиција: 2737)
Активност 4m 13d 7h 41m (Позиција: 9659)

Тимови


Хокеј тим
Словачка TJ Agro Insemas Krvavnik
Словачка II.3
Искуство
3343 - експерт
Handball team
Словачка Pworontočokwala
Словачка II.1
Искуство
1869 - експерт

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-10-22 21:41:03
2019-10-22 16:40:29
2019-10-22 09:00:29
2019-10-21 21:13:40
2019-10-21 15:46:43