Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: TommyZ

Мемаџер ID: 206434
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 115
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме T T
Датум на раѓање 1986-08-02
Возраст 33 (роденден за 120 дена)
Налогот е создаден 2009-03-25 (Позиција: 153265)
Држава и регион Ирска Ирска, Waterford
Јазици
Пол Машко
Логирања 5821 (Позиција: 3468)
Активност 4m 3d 18h 37m (Позиција: 10558)

Тимови


Хокеј тим
Ирска SLOVAK REPUBLIC
Ирска I.1
Искуство
3011 - експерт

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-04-04 19:47:46
2020-03-29 17:08:08
2020-03-26 22:39:51
2020-03-22 19:39:14
2020-03-10 00:19:17