Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: vencivtg

Мемаџер ID: 2028871

Пријатели


Вкупно пријатели: 156
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Venci Georgiev
Датум на раѓање 1972-10-23
Возраст 47 (роденден за 241 дена)
Налогот е создаден 2017-05-04 (Позиција: 992122)
Држава и регион Бугарија Бугарија, Russe
Јазици
Пол Машко
Логирања 123 (Позиција: 79824)
Активност 4d 6h 23m (Позиција: 78198)

Менаџерски награди


4x
4x

Последни логирања


2017-12-22 14:52:29
2017-12-12 09:10:20
2017-12-03 20:28:09
2017-12-02 17:10:28
2017-11-26 19:03:57