Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Dimitra2014

Мемаџер ID: 2005169

Пријатели


Вкупно пријатели: 182
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2017-01-17 (Позиција: 984240)
Држава и регион Грција Грција
Јазици
Пол Женско
Логирања 5976 (Позиција: 3229)
Активност 3m 26d 13h 6m (Позиција: 11202)

Тимови


Фудбалски тим
Грција DRAPETES
Грција I.1
Искуство
1107 - експерт
Handball team
Грција DRAPETES
Грција II.1
Искуство
1084 - експерт
Basketball team
Грција DRAPETES
Грција II.1
Искуство
456 - ветеран

Менаџерски награди


21x
15x
3x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-02-25 12:52:14
2020-02-25 07:40:22
2020-02-24 20:41:09
2020-02-24 18:11:46
2020-02-24 17:19:40