Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка iceriso

Мемаџер ID: 198988
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 28
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2009-03-13 (Позиција: 149041)
Држава и регион Словачка Словачка, Žilinský
Јазици
Пол Машко
Логирања 8613 (Позиција: 958)
Активност 1y 1m 29d 1h 5m (Позиција: 1771)

Тимови


Хокеј тим
Словачка HK Dragons Vrútky
Словачка II.2
Искуство
3679 - експерт
Фудбалски тим
Словачка FC Dragons Vrútky
Словачка II.3
Искуство
3282 - експерт
Handball team
Словачка Sokol Vrútky
Словачка II.1
Искуство
2250 - експерт
Basketball team
Словачка Slávia Medik Martin
Словачка I.1
Искуство
1913 - експерт

Менаџерски награди


37x
45x
12x
55x
11x
5x
11x
6x
5x
4x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-16 18:34:41
2019-10-16 10:43:53
2019-10-16 07:49:56
2019-10-15 19:10:07
2019-10-15 12:35:09