Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: tujague

Мемаџер ID: 19424

Пријатели


Вкупно пријатели: 194
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Thomas Edison
Датум на раѓање 1947-02-11
Возраст 73 (роденден за 353 дена)
Налогот е создаден 2007-10-18 (Позиција: 15493)
Држава и регион САД САД, Louisiana
Јазици
Пол Машко
Логирања 5331 (Позиција: 4212)
Активност 1y 4m 13d 16h 8m (Позиција: 1236)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2015-11-29 13:49:24
2015-11-24 12:48:16
2015-11-19 17:29:35
2015-11-17 12:31:01
2015-11-15 08:32:37