Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Macius

Мемаџер ID: 18618

Пријатели


Вкупно пријатели: 358
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Remi Mak
Датум на раѓање 1991-12-24
Возраст 28 (роденден за 309 дена)
Налогот е создаден 2007-10-12 21:02:45
Држава и регион Литванија Литванија, Šiauliai
Јазици
Пол Машко
Логирања 3733 (Позиција: 8003)
Активност 4m 25d 14h 44m (Позиција: 8878)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-06-11 22:08:37
2017-12-08 19:11:11
2016-09-09 22:07:25
2016-06-24 13:52:05
2016-04-27 19:06:41