Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: kasime

Мемаџер ID: 1780082
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 34
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2014-12-18 (Позиција: 903450)
Држава и регион Мароко Мароко, Casablanca
Јазици
Пол Машко
Логирања 2586 (Позиција: 13221)
Активност 2m 26d 9h 16m (Позиција: 14804)

Тимови


Фудбалски тим
Мароко FC DHJ
Африка II.2
Искуство
117 - професионален

Менаџерски награди


77x
99x
35x
6x
2x
5x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-02-20 18:30:00
2020-02-20 11:43:53
2020-02-19 23:24:11
2020-02-18 20:40:44
2020-02-18 18:45:16