Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Hagus

Мемаџер ID: 1725484

Пријатели


Вкупно пријатели: 69
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Tom T
Датум на раѓање 1992-07-14
Возраст 27 (роденден за 145 дена)
Налогот е создаден 2014-09-04 (Позиција: 884358)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Moravskoslezský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 738 (Позиција: 39157)
Активност 2m 22d 5h 5m (Позиција: 15464)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2015-05-07 13:29:42
2015-05-06 10:14:21
2015-05-05 09:57:56
2015-05-04 09:43:48
2015-05-03 10:55:48