Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Lucas007

Мемаџер ID: 16253

Пријатели


Вкупно пријатели: 80
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2007-09-26 (Позиција: 13731)
Држава и регион Словачка Словачка, Nitriansky
Јазици
Логирања 6590 (Позиција: 3047)
Активност 2y 4m 16d 8h 34m (Позиција: 295)

Менаџерски награди


6x
23x
4x
3x
6x
6x
3x
6x
5x
4x
4x
5x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2017-12-28 10:28:44
2017-11-26 13:01:45
2016-09-01 21:01:10
2016-08-31 21:44:37
2016-08-28 16:31:12