Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1324 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Abdulhakeemj

Мемаџер ID: 1561860

Пријатели
Нема пријатели...
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Налогот е создаден 2014-01-22 (Позиција: 825808)
Држава и регион Канада Канада, Ontario
Јазици
Логирања 1477 (Позиција: 24122)
Активност 1m 21d 12h 40m (Позиција: 22813)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-09-24 16:07:13
2019-09-21 22:41:52
2019-09-20 23:56:46
2019-09-10 04:14:57
2019-09-01 03:47:24