Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: radowan

Мемаџер ID: 1558
Слика е одобрена.

Пријатели
Нема пријатели...
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме xxx xxx
Датум на раѓање 2006-01-01
Возраст 13 (роденден за 101 дена)
Налогот е создаден 2007-05-29 (Позиција: 1435)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол Машко
Логирања 4346 (Позиција: 6066)
Активност 1y 8m 14d 17h 36m (Позиција: 697)

Менаџерски награди


Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-01-16 22:06:18
2018-01-14 21:46:14
2017-03-21 11:21:06
2017-02-01 14:05:22
2017-01-11 16:54:10