Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка matooo666

Мемаџер ID: 141964
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 18
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Matus
Налогот е создаден 2008-12-06 (Позиција: 112513)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 8134 (Позиција: 1180)
Активност 11m 22d 12h 24m (Позиција: 2495)

Тимови


Хокеј тим
Словачка 1.FC PATIKY Nová Ľubovňa
Словачка I.1
Искуство
3334 - експерт

Менаџерски награди


11x
8x
6x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-18 06:28:06
2019-10-18 00:47:49
2019-10-17 21:03:20
2019-10-17 12:23:06
2019-10-17 10:52:05