Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: DeeR

Мемаџер ID: 13543
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 361
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Edgars Briedis
Датум на раѓање 1983-06-13
Возраст 36 (роденден за 109 дена)
Налогот е создаден 2007-09-09 (Позиција: 12113)
Држава и регион Латвија Латвија, Valmiera
Јазици
Пол Машко
Логирања 6324 (Позиција: 2788)
Активност 5m 14d 18h 7m (Позиција: 7721)

Менаџерски награди


3x
3x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-06-24 15:53:38
2017-03-04 21:15:17
2017-02-04 19:10:42
2017-02-03 08:57:16
2017-01-31 17:52:55