Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: rethor

Мемаџер ID: 124738

Пријатели


Вкупно пријатели: 50
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Marek Patočka
Датум на раѓање 1988-06-14
Возраст 31 (роденден за 73 дена)
Налогот е создаден 2008-11-01 (Позиција: 99325)
Држава и регион Република Чешка Република Чешка, Jihomoravský kraj
Јазици
Пол Машко
Логирања 4721 (Позиција: 5416)
Активност 1y 7m 6d 6h 13m (Позиција: 843)

Менаџерски награди


6x
3x
5x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2015-07-01 16:27:01
2015-06-29 20:51:24
2015-06-29 11:50:10
2015-06-25 23:25:06
2015-06-17 18:52:35