Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: hc07presov

Мемаџер ID: 1227554

Пријатели


Вкупно пријатели: 82
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Adko PribiL
Датум на раѓање 2002-07-11
Возраст 17 (роденден за 137 дена)
Налогот е создаден 2013-01-03 (Позиција: 698379)
Држава и регион Словачка Словачка, Prešovský
Јазици
Пол Машко
Логирања 731 (Позиција: 39415)
Активност 19d 11h 10m (Позиција: 41162)

Менаџерски награди


3x
4x
6x
5x
4x
5x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2016-11-05 08:14:34
2016-06-11 12:51:33
2016-06-05 08:41:19
2016-05-05 15:39:30
2016-04-26 18:23:31