Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1191 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Seed

Мемаџер ID: 120489

Пријатели


Вкупно пријатели: 11
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Alexey
Датум на раѓање 1975-08-05
Возраст 44 (роденден за 123 дена)
Налогот е создаден 2008-10-24 (Позиција: 96164)
Држава и регион Украина Украина, Dnipro
Јазици
Пол Машко
Логирања 4414 (Позиција: 6108)
Активност 1y 6m 20d 1h 4m (Позиција: 925)

Менаџерски награди


9x
7x
14x
5x
6x
3x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2018-10-27 11:23:09
2018-10-21 16:09:46
2018-10-19 17:25:47
2018-10-18 15:48:20
2018-10-15 07:46:43