Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словенија top secret

Мемаџер ID: 1029582

Пријатели


Вкупно пријатели: 31
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме me jaz
Датум на раѓање 1900-01-01
Возраст 120 (роденден за 344 дена)
Налогот е создаден 2012-05-24 (Позиција: 612804)
Држава и регион Словенија Словенија, Murska Sobota
Јазици
Пол Машко
Логирања 5967 (Позиција: 3211)
Активност 1y 8m 7d 10h 6m (Позиција: 740)

Тимови


Хокеј тим
Словенија KBoys
Словенија II.3
Искуство
2570 - експерт
Фудбалски тим
Словенија KBoys
Словенија II.2
Искуство
2723 - експерт
Handball team
Словенија KBoys
Словенија I.1
Искуство
2372 - експерт
Basketball team
Словенија KBoys
Словенија II.2
Искуство
1981 - експерт

Менаџерски награди


7x
23x
13x
7x
10x
4x
7x
2x
7x
5x
2x
5x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2020-01-22 15:28:26
2020-01-22 06:11:45
2020-01-21 17:35:28
2020-01-21 16:11:57
2020-01-20 16:30:15