Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: Сопственик на ПРО пакет Словачка Pit Stastny

Мемаџер ID: 1014031

Пријатели


Вкупно пријатели: 232
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Michal
Датум на раѓање 1974-09-20
Возраст 45 (роденден за 341 дена)
Налогот е создаден 2012-05-16 (Позиција: 605804)
Држава и регион Словачка Словачка, Košický
Јазици
Пол Машко
Логирања 8826 (Позиција: 873)
Активност 1y 11m 10d 7h 47m (Позиција: 486)

Тимови


Хокеј тим
Словачка LHC Lausanne
Словачка III.13
Искуство
1159 - експерт
Handball team
Словачка Xmas Star
Словачка III.8
Искуство
291 - професионален

Менаџерски награди


79x
59x
68x
67x
104x
89x
254x
151x
181x
20x
6x
12x

Трофеи на менаџерот


Последни логирања


2019-10-15 11:47:35
2019-10-14 22:26:49
2019-10-14 16:40:54
2019-10-14 11:43:16
2019-10-14 08:39:00