Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1327 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Фудбал

Информации за спорт

За сите што некогаш сонувале да бидат дел од својот омилен фудбалски тим ви донесовме он-лајн фудбалски менаџер. Обидете се за себе да почувствувате како е да се биде менаџер на фудбалски тим. Ние ви донесовме шанса да ги изберете вистинските играчи за вашиот тим, да ги подигнете вашите млади таленти, да се грижите за економијата на клубот и да создадете вистински состав и тактика за секој натпревар. Не се двоумете и создадете еден тим!

Моменталната состојба во спортот

Фудбалот е втор достапен спорт во целосна верзија од Јуни 2010.

Рангирање на државите според бројот на фудбалски тимови

Оваа табела го покажува моменталниот ранг на вашата држава според бројот на регистрирани менаџери во овој спорт.

Вкупно фудбалски тимови: 5065 (+6)

Поз Држава Број (денеска) % Последна
1 Република Чешка Република Чешка 760 (+1) 15.0 2021-10-26
2 Словачка Словачка 693 (+1) 13.7 2021-10-26
3 Унгарија Унгарија 343 6.8 2021-10-21
4 Полска Полска 337 (+1) 6.7 2021-10-26
5 Германија Германија 163 3.2 2021-10-24
6 Русија Русија 153 3.0 2021-10-25
7 Франција Франција 152 3.0 2021-10-25
8 Шпанија Шпанија 137 2.7 2021-10-25
9 Бразил Бразил 131 2.6 2021-10-25
10 Италија Италија 127 2.5 2021-10-25
11 Бугарија Бугарија 119 2.3 2021-10-24
12 Аргентина Аргентина 117 2.3 2021-10-24
13 Латвија Латвија 116 2.3 2021-10-21
14 Холандија Холандија 115 2.3 2021-10-19
15 Романија Романија 103 2.0 2021-10-23
16 Финска Финска 94 1.9 2021-10-22
17 Хрватска Хрватска 88 1.7 2021-10-19
18 Србија Србија 88 1.7 2021-10-23
19 Шведска Шведска 84 1.7 2021-10-25
20 Турција Турција 84 1.7 2021-10-25
21 Украина Украина 84 1.7 2021-10-21
22 Словенија Словенија 73 1.4 2021-10-18
23 Швајцарија Швајцарија 59 1.2 2021-10-18
24 Велика Британија Велика Британија 50 (+1) 1.0 2021-10-26
25 САД САД 46 0.9 2021-10-23
26 Австралија Австралија 43 0.8 2021-10-24
27 Белгија Белгија 42 0.8 2021-10-25
28 Канада Канада 40 0.8 2021-10-12
29 Иран Иран 39 0.8 2021-10-23
30 Естонија Естонија 38 0.8 2021-10-23
31 Литванија Литванија 38 0.8 2021-10-14
32 Португалија Португалија 34 0.7 2021-10-03
33 Грција Грција 31 0.6 2021-10-12
34 Белорусија Белорусија 30 0.6 2021-10-22
35 Колумбија Колумбија 28 0.6 2021-10-25
36 Австрија Австрија 27 (+1) 0.5 2021-10-26
37 Перу Перу 26 0.5 2021-10-21
38 Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина 25 0.5 2021-08-05
39 Чиле Чиле 20 0.4 2021-10-25
40 Данска Данска 17 0.3 2021-10-11
41 Индија Индија 17 0.3 2021-10-10
42 Кинески Тајпеј Кинески Тајпеј 15 0.3 2020-12-29
43 Венецуела Венецуела 14 0.3 2021-10-19
44 Египет Египет 14 0.3 2021-10-16
45 Индонезија Индонезија 13 0.3 2021-10-12
46 Мексико Мексико 11 0.2 2021-10-16
47 Нов Зеланд Нов Зеланд 10 0.2 2021-10-04
48 Шкотска Шкотска 10 0.2 2021-10-05
49 Малезија Малезија 10 0.2 2021-06-07
50 Црна Гора Црна Гора 9 0.2 2021-08-02
51 Ирска Ирска 9 0.2 2021-06-13
52 Саудиска Арабија Саудиска Арабија 9 0.2 2021-10-24
53 Кина Кина 8 0.2 2021-06-21
54 Молдавија Молдавија 8 0.2 2021-10-15
55 Јапонија Јапонија 8 0.2 2020-07-28
56 Норвешка Норвешка 7 0.1 2021-09-18
57 Уругвај Уругвај 7 0.1 2021-10-19
58 Велс Велс 7 0.1 2021-10-19
59 Казахстан Казахстан 7 0.1 2021-01-26
60 Израел Израел 5 0.1 2021-10-14
61 Алжир Алжир 5 0.1 2021-10-08
62 North Macedonia North Macedonia 4 0.1 2020-08-07
63 Мароко Мароко 4 0.1 2021-10-08
64 Гватемала Гватемала 4 0.1 2020-04-28
65 Кипар Кипар 4 0.1 2021-07-27
66 Азербеjџан Азербеjџан 3 0.1 2021-04-03
67 Исланд Исланд 3 0.1 2021-10-08
68 Доминиканска Република Доминиканска Република 3 0.1 2021-10-22
69 Малта Малта 2 (+1) 0.0 2021-10-26
70 Камерун Камерун 2 0.0 2019-06-13
71 Филипини Филипини 2 0.0 2021-10-08
72 Костарика Костарика 2 0.0 2021-06-13
73 Мали Мали 2 0.0 2021-09-24
74 Хондурас Хондурас 2 0.0 2021-01-31
75 Парагвај Парагвај 2 0.0 2021-04-14
76 Еквадор Еквадор 2 0.0 2021-10-08
77 Сирија Сирија 2 0.0 2021-10-08
78 Ангола Ангола 2 0.0 2021-10-15
79 Кенија Кенија 1 0.0 2010-05-31
80 Андора Андора 1 0.0 2010-06-01
81 Северна Ирска Северна Ирска 1 0.0 2012-04-08
82 Боливија Боливија 1 0.0 2013-02-09
83 Куба Куба 1 0.0 2014-05-20
84 Тунис Тунис 1 0.0 2014-07-14
85 Руанда Руанда 1 0.0 2017-02-04
86 Маурициус Маурициус 1 0.0 2017-03-05
87 Јордан Јордан 1 0.0 2018-08-14
88 Јамајка Јамајка 1 0.0 2019-04-29
89 Јужна Африка Јужна Африка 1 0.0 2019-10-18
90 Грузија Грузија 1 0.0 2020-03-21
91 Обединети Арапски Емирати Обединети Арапски Емирати 1 0.0 2020-08-28
92 Ел Салвадор Ел Салвадор 1 0.0 2020-11-13
93 Того Того 1 0.0 2021-02-25
94 Ерменија Ерменија 1 0.0 2021-03-31
95 Нигерија Нигерија 1 0.0 2021-04-03
96 Мадагаскар Мадагаскар 1 0.0 2021-05-26
97 Брегот на Слоновата Коска Брегот на Слоновата Коска 1 0.0 2021-08-15
98 Луксембург Луксембург 1 0.0 2021-08-21
99 Непал Непал 1 0.0 2021-10-06
100 Танзанија Танзанија 1 0.0 2021-10-13
101 Виетнам Виетнам 1 0.0 2021-10-21