hocam satışa koymanı bekliyoruz.
kazanan sen olacaksın
Изберете држава: |
![]() |
Турција |
Dostum eylül ayı ikinci haftası bir kaş yapar mıyız?
Dostum eylül ayının ikinci haftası kaş yapalım mı ne dersin?
yuh artık yaaa, yeşil pasaport çıkaracan dostum ya, öyle zor bir şey değil, normal pasaport zor. ki gitsek te meise bir daha gider miyiz bilmiyorum, gittik nasılsa ve gittiğimizde yapacak ekstra bir şey de yok. ama ben bu sene bir de afyon yapmak istiyorum sizlerle, kaplıca.
geçen sene bertuğa yeni nüfus cüzdanı istediler.nüfusa gittik bizi vasilik için mahkemeye yolladılar,onlarda heyet raporu istediler.neyse vasilik aldık ama pasaport kaldı.öyle boş vakti çok olkan biride değiliz ki bunlarla uğraşayım.
yalnız eylülün 2.haftası otel kapalı olabilir.
yalnız eylülün 2.haftası otel kapalı olabilir.
abi kaş dediğin neresi zaten dibimiz. 15-20 gün sonraya plan yapmaya ne gerek var? bu hafta sonu biz kaşa gidiyoruz dersin, zaten bi işi olmayan gelir seve seve.
sevgili dostum, ben 11 eylül ile başlayan haftasonunu düşündüm, ondan önce nöbetim var.
çağrışımlar süper! bermuda şeytan üçgeni diyince ne geliyo aklına? ama futbolla ilgili olsun yoksa forum cezası alıcaz bak.
futbolla ilgili bermuda şeytan üçgeni;
van basten, gullit, reijkard.
van basten, gullit, reijkard.
yabancı hayranı seni. ben diyorum ki metin-ali-feyyaz
bermuda şeytan üçgeni
herşeyi yutar bu,emiş gücü yüksekdir.bir nevi kara delikdir.
herşeyi yutar bu,emiş gücü yüksekdir.bir nevi kara delikdir.
Вашите омилени теми
Најнови постови