Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1138 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Нова сезона, нови изазови


Здраво народе,

остало је још само неколико дана до почетка нове сезоне. Сезона 22 почиње у понедељак, а до тада би требало да искористите ових неколико дана да се припремите. Прве понуде спонзора стижу већ сутра и мораћете да донесете неке тешке одлуке. Такође можете погледати и мечеве на Светском првенству.

Као и увек, у одабраним земљама ће се вршити регруписање лига, ради уклањања неактивних тимова из две најниже дивизије. Прегруписање лига одвијаће се у следећим земљама:

Бразил, Иран, Словенија, Украјина

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и догоди се да пређете у другу лигу током прегруписања, не бојте се, јер имаћете могућност да преговарате о уговорима током прва два дана нове сезоне како бисте могли да донесете прави избор. Пре доношења одлуке проверите нове противнике.

То је све, срећно са понудама спонзора!
Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Share on Google+   Kongsi di MySpace