Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1283 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Нов сезон, нови предизвикателства


Здравейте приятели,

остават само няколко дни до старта на новия сезон. Сезон 22 започва в понеделник и трябва да използвате тези дни да се подготвите. Първите спонсорски оферти започват да пристигат утре и трябва да вземете някои важни решения. Можете да проследите и мачовете от Световните шампионати.

Както обикновено в някои страни ще има прегрупиране на първенствата, за да се премахнат неактивните отбори от долните две нива. Това ще стане в: 

Бразилия, Иран, Словения и Украйна

Не се притеснявайте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от сезона ще получите опция за предоговаряне на условията по своя контракт и да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите опоненти. 

Това е всичко, успех при подписването на договри за спонсорство!
Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace