Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1138 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Új szezon, új kihívások


Sziasztok!

Már csak pár nap van hátra és kezdődik is az új szezon. Hétfőn indul majd a 22. szezon, de már meg kell kezdeni rá a felkészülést. Holnap futnak be az első szponzori ajánlatok és komoly döntéseket kell hoznotok. A Világbajnokság meccseibe is belenézhettek.

Lesz ligaátcsoportosítás a kiválasztott országokban, mint mindig, hogy eltávolítsuk az inaktív csapatokat az alsó két ligából. Lent találjátok azon országok névsorát, ahol ligaátcsoportosítás lesz:

Brazília, Irán, Szlovénia és Ukrajna

Ha bónusszal járó szerződést írtok alá és a ligaátcsoportosítás során véletlenül másik ligába kerültök, nincs ok az aggodalomra. Lehetőségetek lesz másik szerződésről tárgyalni az új szezon első 2 napjában, hogy megfelelőt válasszatok. Nézzétek át az új ellenfeleket, mielőtt döntést hoztok!

Ennyit szerettem volna és sok szerencsét a szponzori szerződésekhez!
Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Share on Google+   Kongsi di MySpace