Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1327 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Pregătiți pentru noul sezon?


Salutare, prieteni! 

sunteți pregătiți pentru un nou sezon? Sperăm că da, pentru că mai sunt doar câteva zile doar până la start. Aveți în vedere că ofertele sponsorilor încep să vă fie înaintate mâine și deciziile pe care le veți lua pot avea un mare impact asupra viitorului echipei voastre. Între timp, puteți urmări gratuit toate partidele de la Cupa mondială! Nu uitați să vă susțineți țara în lupta pentru medalia de aur!   

Ca de obicei, va avea loc regruparea ligilor din anumite țări, pentru a elimina echipele inactive din ultimele două niveluri valorice ale respectivelor campionate.   

Regruparea ligilor va avea loc în: China, Iran, Olanda, Portugalia, Slovenia, Turcia și SUA.   

Dacă ați semnat un contract de sponsorizare cu bonusuri și vi se întâmplă să fiți mutat într-o altă serie în timpul procesului de regrupare a ligilor - vă rugăm să nu vă îngrijorați! Veți avea opțiunea de a vă renegocia contractul în primele 2 zile ale noului sezon, astfel încât să puteți face alegerea corectă. Verificați-vă adversarii din serie înainte de a lua o decizie!   

Mult succes tuturor în noul sezon! 
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace