Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1327 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Klaar voor een nieuw seizoen?


Hoi vrienden,

ben je ook klaar voor het nieuwe seizoen? Over een paar dagen staat het volgende seizoen alweer voor de deur. Vanaf morgen komen de sponsoraanbiedingen binnen. Scces met het maken van de juiste keuze.

 

In de tussentijd, volg alle actie in het Wereldkampioenschap. Het nationale team heeft onze steun hard nodig voor een mooi resultaat.

Let op! Dit keer is er in Nederland een divisiesamensmeltng van toepassing.

Als je een sponsoraanbieding hebt gekozen en je wordt naar een hogere divisie verplaatst, maak je dan geen zorgen. Je hebt in dat geval namelijk de mogelijkheid om de eerste twee dagen van het nieuwe seizoen toch een andere sponsoraanbieidng te kiezen. Kijk dus naar je nieuwe tegenstanders en maak de verstandige keuze. 

Allen weer veel succes!
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace