Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1327 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Er du klar til en ny sæson?


Ohøj Folkens.

Er I klar til en ny sæson? Det håber vi, idet der kun er få dage tilbage, inden den starter. Glem ikke at sponsortilbudene begynder at tikke ind i morgen og din beslutning på valg af tilbud, kan få stor indflydelse på din kommende sæson.

I mellm tiden kan du følge med i Verdensmesterskaberne ganske gratis. Husk at støtte dit hold i kampen om guldet.

Vi foretager ligaomrokering i udvalgte lande - dette for at fjerne inaktive hold. Det foregår denne gang i følgende lande:

Kina, Iran, Holland, Portugal, Slovenien, Tyrkiet og USA.

Hvis du tegner kontrakt med bonus og herefter bliver forflyttet, så får du endnu engang muligheden for at forhandle kontrakt med sponsorne inden for de første to dage i den nye sæson. Husk i så fald at tjekke dine nye modstandere ud, inden du vælger.

Held og lykke i den nye sæson!
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace