Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1327 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Da Li Ste Spremni Za Novu Sezonu?


Pozdrav društvo,

da li ste spremni za novu sezonu? Nadamo se da jeste, jer uskoro počinje. Nemojte zaboraviti da sutra dolaze sponzorske ponude i vaše odluke imaju velike posljedice za budućnost tima.

U međuvremenu, možete pratiti akciju na World Cup besplatno! Nemojte zaboraviti navijati za vašu državu u borbi za zlato.

Kao i uvijek, desiti će se regrupiranje u izabranim državama u cilju uklanjanja inaktivnih timova iz donja dva ligaška nivoa. Regrupisanje će se desiti u sledećim državama:

Kina, Iran, Holandija, Portugal, Slovenija, Turska, SAD

Ukoliko potpišete sponzorski ugovor sa bonusima i budete prebačeni u drugu ligu tokom regrupisanja liga, molimo nemojte biti uznemireni. Imati ćete opciju da ponovno pregovarate vaš ugovor tokom prva 2 dana nove sezone tako da možete donijeti prave odluke. Pregledajte svoje nove protivnike prije nego što se odlučite.

Sretno u novoj sezoni!
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace