Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1327 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Adakah Anda Bersedia untuk Musim Baru?


Hai kawan-kawan,

adakah anda bersedia untuk musim lain? Kami pun berharap demikian, kerana hanya ada beberapa hari lagi sehingga ia bermula. Jangan lupa bahawa tawaran penaja akan bermula esok dan keputusan anda mungkin mempunyai pengaruh besar terhadap masa depan pasukan anda.

Sementara itu, anda boleh mengikuti semua aksi di Piala Dunia secara percuma! Jangan lupa menyokong negara anda dalam pertempuran mendapatkan emas.

Seperti biasa, akan ada penyusunan semula liga di negara terpilih untuk membuang pasukan yang tidak aktif dari dua peringkat liga terbawah. Penyusunlan semula Liga aadalah seperti berikut:

China, Iran, Netherlands, Portugal, Slovenia, Turkey, USA

Sekiranya anda menandatangani kontrak penajaan dengan bonus dan anda mungkin berpindah ke liga lain semasa peyusunan semula liga, jangan risau. Anda akan mempunyai pilihan untuk merundingkan semula kontrak anda selama 2 hari pertama musim baru sehingga anda dapat membuat pilihan yang tepat. Periksa lawan baru anda sebelum anda membuat keputusan.

Semoga berjaya di musim baru!
Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace