Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Да ли сте спремни за нову сезону?


Поздрав народе, 

Да ли сте спремни за још једну сезону? Надамо се да јесте, јер је остало само неколико дана до почетка. Не заборавите да спонзорске понуде почињу стизати сутра и ваше одлуке могу имати велики утицај на будућност вашег тима.

У међувремену можете бесплатно пратити сва дешавања са Светског првенства! Не заборавите да подржите своју земљу у борби за злато.

Као и увек, доћи ће до прегруписавања лиге у одабраним земљама како би се уклонили неактивни тимови са доња два нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се одвијати у следећим земљама:

Кина, Иран, Холандија, Португал, Словенија, Турска, САД

Молимо вас да се не узрујавате ако потписујете спонзорски уговор са бонусима, а приликом прегруписавања лиге сте премештени у другу лигу. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Срећно у новој сезони!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace