Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Новий сезон у баскетболі та результати опитування


Привіт, друзі,

як ви вже, мабуть, знаєте, зараз завершується 12 сезон у баскетболі і з понеділка розпочнеться новий сезон. Не забудьте, що хоч клубний сезон і закінчився, Чемпіонат світу усе ще триває і ви можете дивитись усі ігри наживо безкоштовно. Ці останні кілька днів сезону будуть також важливими для майбутнього вашого клубу, оскільки ви будуте вибирати спонсорів на наступний сезон.

Як зазвичай, у вибраних країнах відьудеться перегрупування ліг з метою видалення неактивних команд із двох найнижчих ігрових рівнів. Перегрупування ліг відбудеться у наступних країнах:

Аргентина, Австрія, Білорусь, Бельгія, Боснія та Герцеговина, Бразилія, Канада, Чеська Республіка, Естонія, Греція, Угорщина, Іран, Італія, Нідерланди, Норвегія, Інший Світ, Польща, Португалія, Швейцарія, Туреччина, Сполучене Королівство, Венесуела

Якщо ви підпишете контракт із бонусами і станеться так, що ви будете переміщені до іншої ліги під час перегрупування ліг, будь ласка, не панікуйте. У вас буде можливість перепідписати контракт протягом перших двох днів нового сезону, тож ви зможете зробити правильний вибір. Перегляньте своїх нових опонентів перед тим, як зробити рішення.

Оновлення опитування у гандболі

Минулого тижня ми просили вас проголосувати в опитування з приводу того, що нам слід робити із економікою у гандболі. Хочемо подякувати вам за ваші голоси. Ми отримали понад 1700 відповідей, що є досить хорошим показником, і рещультати підтвердили те, що ми думали.

  • 72% з вас думає, що економіка повинна бути змінена
  • 78% думають, що зарплати гравців повинні бути зменшені
  • 53% думає, що зарплати повинні бути зменшені на однаковий відсоток для усіх гравців
  • 77% думають, що зміни повинні бути впровадженими якнайшвидше

Також дякоємо вам за всі коментарі під статтею із новинами минулого тижня. Я особисто прочитав більшість із них і багато з вас підняли хороші нюанси "за" та "проти" змін. Однак, зміни є дійсно необхідними для збереження як гандболу загалом, так і хорошої бази менеджерів. Хочемо вас запевнити, що гандбол і далі буде викликом для вас навіть після змін. Не потрібно перейматись про те, що оновлення зроблять гру надто легкою.

Зараз у нас буде час щоб вияснити, на скільки точно нам потрібно знизити зарплати гравцям. Це буде єдина зміна, яку ми здійснимо і представимо у певний момент цього сезону, імовірно, за кілька тижнів. Ми надамо вам застереження заздалегідь. Зміна стосуватиметься лишен нових контрактів.

Це все, гарного дня!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace