Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Нова сезона у кошарци и резултати анкете у рукомету


Здраво другари,

Као што вероватно и знате, у кошарци одбројавамо последње дане 12. сезоне и од следећег понедељка крећемо са новом. Немојте заборавити да, иако је сезона клупског такмичења завршена, још увек траје Светско првенство и да бесплатно можете пратити живе преносе свих утакмица. Ових последњих неколико дана сезоне је такође важно и за будућност вашег клуба, јер тада бирате спонзоре за наредну сезону.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одређеним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Аргентина, Аустрија, Белгија, Белорусија, Босна и Херцеговина, Бразил, Венецуела, Грчка, Естонија, Иран, Италија, Канада, Мађарска, Норвешка, Остатак Света, Пољска, Португал, Турска, Уједињено Краљевство, Холандија, Чешка Република, Швајцарска.

Ако потпишете спонзорски уговор, који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не паничите. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне, тако да можете да направите адекватан избор. Пре него што донесете одлуку, проверите ко су ваши нови противници. 

Новости око анкете у рукомету

Прошле недеље смо вас замолили да попуните анкету у вези са економијом у рукомету. Желели бисмо да се захвалимо свима који су гласали. Добили смо преко 1700 одговора, што је прилично добра величина узорка, и резултати су потврдили наше претпоставке.

  • 72% вас мисли да је економију потребно кориговати
  • 78% вас мисли да плате играча треба смањити
  • 53% вас мисли да их треба смањити за исти проценат сваком играчу
  • 77% вас мисли да промене треба имплементирати што је пре могуће.

Такође, хвала на свим коментарима испод прошлонедељне вести. Лично сам прочитао већину. Многи од вас су изнели добре аргументе и за и против промена. Ипак, промене су неопходне да би рукомет наставио да функционише и задржао солидну базу менаџера. Уверавамо вас да ће рукомет остати изазов за вас чак и након промена. Не морате бринути да ће корекције учинити игру прелаком.

Сада ћемо неко време посветити разматрању колико треба смањити плате играча. То ће бити једина промена коју ћемо направити и применићемо је у неком тренутку ове сезоне, вероватно за неколико недеља. Обавестићемо вас о томе унапред. Промена ће утицати само на нове уговоре.

То би било све. Пријатан дан!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace