Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Вибори молодіжних збірних


Дорогі друзі,

як ми й обіцяли кілька тижнів тому, вибори перших менеджерів молодіжних збірних розпочалися. Ви можете записатись на перший етап виборів чи, якщо ви не зацікавлені у керуванні національною збірною, можете проголосувати за вашого кандидата. Ви можете знайти сторінку виборів тут. Просто виберіть необхідну країну та вікову категорію.

Як зазвичайЮ ви можете виставити свою кандидатуру у будь-якій країні та віковій категорії, однак лише менеджери із цієї національної збірної можуть голосувати. Будь ласка, пам'ятайте, що не можна надсилати спам іншим менеджерам із проханням проголосувати. Таке порушення каратиметься дискваліфікацією із виборів.

Змагання молодіжних національних збірних відбуватимуться за тією ж системою, що і головні збірні. Кваліфікація буде поділена на 8 груп і по 3 кращі команди з кожної групи вийдуть на Чемпіонат світу. Перші матчі відбудуться наступного сезону після другого етапу виборів. 

Нехай щастить!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace