Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Избори за јуниорске репрезентације


Драги пријатељи,

Као што смо пре пар недеља и обећали, управо смо покренули изборе за прве селекторе јуниорских репрезентација. Можете се пријавити за први круг избора или гласати за вашег фаворита међу кандидатима ако сами нисте заинтересовани за вођење репрезентације. Избори се налазе на овој страници. Само одаберите државу коју желите и старосну категорију.

Као и обично, кандидатуру можете поднети у било којој држави и за било коју старосну категорију, али на изборима могу гласати само менаџери из државе чија је репрезентација. Молимо вас да запамтите да није дозвољено слати спам поруке другим менаџерима са захтевом за њиховим гласом на изборима. Такво понашање ће резултовати дисквалификацијом са избора.

Такмичења младих репрезентација ће имати исти модел као и такмичења сениора. У квалификацијама ће постојати 8 група, из којих ће се најбоља 3 тима из сваке групе пласирати на Светско првенство. Прве утакмице ће се играти следеће сезоне, после другог круга избора.

Срећно!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace