Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Виведи свою країну на веришину слави!


Привіт, друзі,

наближається третій сезон у баскетболі, а разом із ним також і останній шанс виставити свої кандидатури за право бути менеджером національної збірної. Пам'ятайте, вам потрібно бути серед кращих десяти кандидатів відповідно до преференційних голосів для того, щоб кваліфікуватись у фінальний етап виборів, які відбудуться наступного тижня. Так, ми знаємо, що важко бути обраним і лише дуже малий відсоток менеджерів досягне цього, однак, ви все ще можете взяти участь, проголосувавши за свого кандидата і допомогти обрати правильну особу для своєї країни.

Це буде захоплюючий перший сезон для національних збірних. Кваліфікація до Кубка світу почнеться на четвертий тиждень сезону. День 23, якщо точніше. Буде 8 груп по 5 команд і найкращі 3 команди з кожної групи кваліфікуються на Кубок світу. Ігровими днями для національної команди будуть вівторок і п'ятниця, а також останні 9 днів сезону будуть зарезервовані для фінальної частини Чемпіонату світу. Країни зароблятимуть очки для світового рейтингу відповідно до їх фінальних позицій у групі кваліфікації та на Кубку світу. Очки за товариські ігри не надаватимуться.

Більше інформації ви можете знайти у керівництві. Маю мовідомити, що клуби гравців, які виступають за національну збірну, не отримуватимуть вигоди у вигляді доходів за квитки у матчах національних збірних у баскетболі. Інші вигоди, такі як бонус до тренування і швидший ріст досвіду, будуть тими ж, що й в інших видах спорту.

Ми також хочемо заохотити всіх майбутніх менеджерів національних збірних до роботи у своїх спільнотах щодо підготовки до того, щоб отримати право першими прийняти фінальну частину Кубка світу. Крайнім терміном для подачі заявок буде 42 день сезону.

Оскільки наближається новий сезон, відбудеться також перегрупування ліг двох найнижчих ігрових рівнів у вибраних країнах з метою видалення неактивних команд і збільшення конкурентноспроможності. Перегрупування відбудеться у наступних країнах:

Китай, Чехія, Фінляндія, Франція, Іран, Італія, Латвія, Норвегія, Польща, Португалія, Росія, Словаччина, Іспанія, Туреччина, Сполучене Королівство, США, Венесуела, Інший Світ

Це все, вдалих вихідних!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace