Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Поведи страната си към славата!


Здравейте приятели,

 

приближаваме третия сезон в баскетбола и също така и последния ви шанс да се пробвате да станате мениджъри на националните отбори. Запомнете, нуждаете се да сте в първите десет кандидати спрямо преференциалните вотове, за да се квалифицирате за финалния кръг при изборите, които ще се проведат другата седмица. Да, знаем, че е трудно да бъдете избрани и само много малък процент от мениджърите всъщност успяват, но все пак може да участвате и в гласуването за предпочитаните от вас кандидати и да спомогнете за избирането на правилния човек за вашата страна.

Ще бъде вълнуващ първи сезон за националните отбори. Квалификациите за Световната купа ще започнат през четвъртата седмица на сезона. 23-ти ден, за да сме точни. Ще има 8 групи от по 5 отбора и първите 3 ще се класират от всяка група за Световното. Дните на мачове на националните отбори ще са вторник и петък и последните 9 дни от сезона, които ще бъдат запазени за финалния турнир на Световната купа. Страните ще трупат точки за световната ранглиста спрямо крайната им позиция в квалификационната група и на Световното. Няма да се взимат предвид приятелските мачове.

Повече информацияможе да намерите в наръчника. Трябва да отбележа и че отборите, чиито играчи са в националния отбор, няма да получават част от приходите от билети от мачовете на националните отбори в баскетбола. Другите бонуси, като тренировъчен бонус и по-бързо качване на опита, остават същите като в другите спортове.

Бихме искали и да окуражим всички мениджъри на националните отбори да работят с техните общества и в пращането на оферти за домакинстване на Световната купа. Крайният срок ще е ден 42 от сезона.

Понеже идва нов сезон, ще има и прегрупиране в последните две нива на лигите в избрани страни, за да се елиминират неактивните отбори и да се повиши конкурентността. Прегрупирането в лигите ще се състои в следните страни:

Великобритания, Венецуела, Иран, Испания, Италия, Китай, Латвия, Норвегия, Полша, Португалия, Русия, САЩ, Словакия, Турция, Финландия, Франция, Чехия, Останалия свят.

Това е всичко, приятен уикенд!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace