Oglašavanje na PowerPlay Manager

 • www.powerplaymanager.com - sajt je fokusiran na onlajn sportske menadžere
 • Prvi sport pokrenut - Hokej (od 08/27/2008)
 • Drugi sport pokrenut - Fudbal (od 06/01/2010)
 • Treći sport je pokrenut - Rukomet (od 27.05.2013)
 • Četvrti sport za igranje - Košarka (od 06/26/2014)
 • ukupno je planirano 9 sportova
 • Broj registrovanih korisnika: 2 007 507
 • Broj individualnih IP posjetioca dnevno: 100,000
 • Broj strana koje se posjećuju dnevno: 2,500,000
 • Prosječno vrijeme potrošeno na sajtu od strane korisnika: 10 minuta
 • Broj verzija jezika: 46
 • Prosječni posjetilac sajta je između 15 i 45 godina

Zemlje sa najvećim brojem registrovanih menadžera na PowerPlay Manager-u

Mjesto Država Broj menadžera
1 Češka Republika Češka Republika 114291
2 Slovačka Slovačka 93040
3 Poljska Poljska 92167
4 Brazil Brazil 57873
5 Turska Turska 52314
6 Španija Španija 38785
7 Mađarska Mađarska 37137
8 Francuska Francuska 32762
9 Argentina Argentina 30377
10 Njemačka Njemačka 29286
Pogledaj cijelu tabelu

Dostupni formati oglašavanja

Nudimo razne formate reklamiranja za naše klijente - od uobičajnih baner oglasa do specijalnih i jeidinstvenih oglasa sa STR brojevima u rasponu od 3 do 5%.

Hokej   Fudbal   Rukomet   Košarka  


Uobičajna oglašavanja:

Nudimo nekoliko reklaminh pozicija sa korisničkim interfejsom. Baner sa desne strane ekrana (160x600 piksela), baner u gornjem djelu ekrana (728x90 piksela) i 300x300 piksela veličina banera na različitim stranama. Klijent naravno može izabrati željenu verziju gdje će se reklama prikazivati.
Specijalna reklama:

Postoje nekoliko vrsta specijalnih reklamiranja za klijante sa visokim potrebama. One se dosta razlikuju od običnih formata reklamiranja. Svi ovi formati su karakteristični zbog svoje viske stope kliktanja, dostiži i do 5%, kao i zbog njihovih specijalnih efekata slika, što je dodatna prednost za svakog klijenta.

a./ Sponzor tima
Kompanija ili veb sajt klijent ima priliku da postane sponzor timova na PowerPlay Manager-u. Svaki tim u igri ia generalnog sponzora cijele sezone. Poznato je da sponzor ima blizak odnos sa timovima a oni imaju tendenciju da pogledaju veb sajt sponzora jer se interesuju. Kada ponuda sponzorstva bude prihvaćena logo klijenta kompanije ili veb sajta biće prikazan u profilu tima a ispod će biti link veb sajta sponzora sa direktnom posjetom sponzora (vidite sliku ispod). Sponzorstvo traje 16 neđelja (112 dana).
b./ Medijski sponzor
Kompanija ili veb sajt klijenta ima mogućnost da postane medijski sponzor timova na Powerpley Manager-u. Svaki tim u igri potpisuje ugovor sa medijskim sponzorom svake godine. Kada je sporazum prihvaćen, logo kompanije klijenta ili veb sajta biće prikazan u profilu tima i ispod njega će biti link ka sajtu sponzora da direktno i brzo pogledajte sponzora (vidi sliku ispod). Ugovor medijskog sponzora traje (112 dana), što je dužina jedne sezone na PowerPlay Manager-u.
c./ Sponzor PRO paketa
svaki korisnik dobija besplatan premijum PRO paket u dva navrata. Prvi put je kada kreirate novi tim a drugi put je kada dostignete igračko iskustvo. U prvom slučaju korisnik dobija Pro paket na 21 dan, a u drugom slučaju na 7 dana. Svaki takav korisnik dobija poruku u igri đe če klijent biti predstavljen kao sponzor besplatnog PRO paketa. Poruke se uvjek šalju na jezik koji je predstavljen od strane menadžera i klijenti mogu da izaberu kojim zemljama žele da budu sponzori PRO paketa. Ova forma reklamiranja ima veliku stopu klikova.
d./ Sponzor turnira
Kada se sponzoriše turnir, klijent ima sljedeće opcije za prezentaciju: ime turnira po zahtjevu klijenta, logo turnira, link ka sajtu klijenta preko sajta turnira i foruma turnira. Klijent ima mogućnost da dodjeli nagrade turnira i tako poveća svjest korisnika o poslovanju klijenta.
e./ Sponzor prenosa utakmica uživo
Praćenje uživo je najpopularniji i najpraćeniji dio na PowerPlay Manager-u. Korisnici prate utakmice uživo svojih timova. Kompanija ili sajt može postati sponzor utakmice. Svaki prjenos uživo počinje prezentacijom sponzora igre na glavnom ekranu i logo sponzora je prikazan u toku praćenja uživo na posebnom mjestu (pogledajte primjer ispod).

Ako mislite da je naša ponuda zanimljiva i želite da se oglašavate na www.powerplaymanager.com, nemojte se ustručavati i kontaktirajte nas na finance@powerplaymanager.com. Možete nas kontaktirati na srpskom, slovačkom, češkom, engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku. Kontakt možete ostvariti i na skype-tuttleha.


PowerPlay Manager tim