Oglašavanje na PowerPlay Manager

 • www.powerplaymanager.com - sajt je fokusiran na onlajn sportske menadžere
 • Prvi sport pokrenut - Hokej (od 08/27/2008)
 • Drugi sport pokrenut - Fudbal (od 06/01/2010)
 • Treći sport je pokrenut - Rukomet (od 27.05.2013)
 • Četvrti sport za igranje - Košarka (od 06/26/2014)
 • ukupno je planirano 9 sportova
 • Broj registrovanih korisnika: 1 994 626
 • Broj individualnih IP posjetioca dnevno: 100,000
 • Broj strana koje se posjećuju dnevno: 2,500,000
 • Prosječno vrijeme potrošeno na sajtu od strane korisnika: 10 minuta
 • Broj verzija jezika: 46
 • Prosječni posjetilac sajta je između 15 i 45 godina

Zemlje sa najvećim brojem registrovanih menadžera na PowerPlay Manager-u

Mjesto Država Broj menadžera
1 Češka Republika Češka Republika 113842
2 Slovačka Slovačka 92664
3 Poljska Poljska 91898
4 Brazil Brazil 57635
5 Turska Turska 52186
6 Španija Španija 38629
7 Mađarska Mađarska 37012
8 Francuska Francuska 32537
9 Argentina Argentina 30253
10 Njemačka Njemačka 29129
Pogledaj cijelu tabelu

Dostupni formati oglašavanja

Nudimo razne formate reklamiranja za naše klijente - od uobičajnih baner oglasa do specijalnih i jeidinstvenih oglasa sa STR brojevima u rasponu od 3 do 5%.

Hokej   Fudbal   Rukomet   Košarka  


Uobičajna oglašavanja:

Nudimo nekoliko reklaminh pozicija sa korisničkim interfejsom. Baner sa desne strane ekrana (160x600 piksela), baner u gornjem djelu ekrana (728x90 piksela) i 300x300 piksela veličina banera na različitim stranama. Klijent naravno može izabrati željenu verziju gdje će se reklama prikazivati.
Specijalna reklama:

Postoje nekoliko vrsta specijalnih reklamiranja za klijante sa visokim potrebama. One se dosta razlikuju od običnih formata reklamiranja. Svi ovi formati su karakteristični zbog svoje viske stope kliktanja, dostiži i do 5%, kao i zbog njihovih specijalnih efekata slika, što je dodatna prednost za svakog klijenta.

a./ Sponzor tima
Kompanija ili veb sajt klijent ima priliku da postane sponzor timova na PowerPlay Manager-u. Svaki tim u igri ia generalnog sponzora cijele sezone. Poznato je da sponzor ima blizak odnos sa timovima a oni imaju tendenciju da pogledaju veb sajt sponzora jer se interesuju. Kada ponuda sponzorstva bude prihvaćena logo klijenta kompanije ili veb sajta biće prikazan u profilu tima a ispod će biti link veb sajta sponzora sa direktnom posjetom sponzora (vidite sliku ispod). Ugovor o sponzosrstvu posljednjih 10 sedmica (70 dana).
b./ Medijski sponzor
Kompanija ili vebsajt klijenta imaju opciju da postanu medijski sponzori timova na PPMu (PowerPlay Manager). Svaki tim u igri potpisuje ugovor sa medijskim sponzorom svake sezone. Jednom kada se ugovor potpiše, logo klijentove kompanije ili vebsajta će biti istaknut na profilu tima a ispod njega će biti istaknut link za sponzorski vebsajt, sa direktnim uputstvom za posjetu sponzora (pogledaj sliku ispod). Ugovor sa medijskim sponzorom traje 10 sedmica (70 dana), što je ekvivalentno trajanju jedne sezone na PPMu (PowerPlay Manager).
c./ Sponzor PRO paketa
Svaki korisnik može da dobije besplatni premium PRO paket u tri situacije. Prvi put nakon kreiranja tima, drugi put nakon pozivanja tri prijatelja u igru i treći put nakon dostizanja određenog iskustva u igri. U prvom i trećem slučaju, korisnik dobija PRO paket na period od 7 dana a u drugom slučaju na period od 14 dana. Svaki od takvih korisnika dobija privatnu poruku u kojoj će biti obaviješten o klijentu koji je sponzor tog besplatnog PRO paketa. Poruka je uvijek poslata na jeziku koji korisnici i klijenti izaberu za zemlju u kojoj žele da sponzorišu PRO pakete. Ovaj oblik sponzorisanja ima visok CTR.
d./ Sponzor turnira
Kada se sponzoriše turnir, klijent ima sljedeće opcije za prezentaciju: ime turnira po zahtjevu klijenta, logo turnira, link ka sajtu klijenta preko sajta turnira i foruma turnira. Klijent ima mogućnost da dodjeli nagrade turnira i tako poveća svjest korisnika o poslovanju klijenta.
Ako mislite da je naša ponuda zanimljiva i želite da se oglašavate na www.powerplaymanager.com, nemojte se ustručavati i kontaktirajte nas na finance@powerplaymanager.com. Možete nas kontaktirati na srpskom, slovačkom, češkom, engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku. Kontakt možete ostvariti i na skype-tuttleha.


PowerPlay Manager tim