Adverteren op PowerPlay Manager

 • www.powerplaymanager.com - een website die zich concentreert op online sport managerspellen
 • Lancering van de eerste sport - IJshockey (vanaf 27/08/2008)
 • Lancering van de tweede sport - Voetbal (vanaf 01/06/2010)
 • De derde gelanceerde sport - Handbal (Vanaf 05/27/2013)
 • De vierde sport die uitgebracht is - Basketbal (sedert 06/26/2014)
 • In totaal zijn er 9 sporten gepland
 • Aantal geregistreerde gebruikers: 2 007 778
 • Aantal dagelijks afzonderlijke IP bezoekers: 100,000
 • Aantal dagelijks geladen pagina's: 2,500,000
 • Gemiddelde tijd door gebruikers doorgebracht op de site: 10 minuten
 • Aantal talen: 46
 • Gemiddelde bezoeker van de website is een man tussen 15 en 45 jaar

Landen met het meeste aantal geregistreerde gebruikers op PowerPlay Manager

Positie Land Aantal managers
1 Tsjechië Tsjechië 114296
2 Slowakije Slowakije 93054
3 Polen Polen 92177
4 Brazilië Brazilië 57876
5 Turkije Turkije 52316
6 Spanje Spanje 38792
7 Hongarije Hongarije 37140
8 Frankrijk Frankrijk 32764
9 Argentinië Argentinië 30379
10 Duitsland Duitsland 29293
Bekijk de hele tabel

Beschikbare reclameformaten

We bieden onze klanten uiteenlopende reclameformaten aan - van een gewone banner tot speciale en unieke ads met CTR aantallen tussen 3 en 5%.

IJshockey   Voetbal   Handbal   Basketbal  


Gewone reclame:

We bieden verschillende banner posities aan in de gebruikersinterface. Een wolkenkrabber op de rechterkant (160x600 pixels), een leaderboard (728x90 pixels) bovenaan het scherm en een 300x300 pixel banner op verschillende pagina's. De klant kan uiteraard de taal van de banner kiezen waarin de ads worden getoond.
Speciale reclame:

Er zijn verschillende manieren om te adverteren voor klanten met hoge eisen. Er is een groot verschil met de normale manieren van adverteren. Al deze manieren staan bekend om hun hoge graad van klikken, soms tot wel 5%, maar ook om hun speciale manier van afbeeldingen aanmaken, wat op zicht weer een voordeel is voor de klant.

a./ Ploegsponsor
Het bedrijf of de website van de cliënt heeft de mogelijkheid om sponsor te worden van ploegen op PowerPlay Manager. Elke ploeg in het spel heeft een gans seizoen een algemene sponsor. Het is algemeen geweten dat de gebruikers een hechte band hebben met hun ploeg en geneigd zijn om de website van hun sponsor met interesse te bekijken. Wanneer een sponsoraanbieding geaccepteerd word, zal het logo van het bedrijf van de cliënt of de website weergegeven worden in het teamprofiel, met daaronder de link naar de sponsor zijn website met een herinnering om de sponsor te bezoeken (zie afbeelding hieronder). De sponsorovereenkomst duurt 16 weken (112 dagen).
b./ Mediasponsor
Het bedrijf of website van de klant heeft de mogelijkheid om mediasponsor te worden van ploegen op PowerPlay Manager. Elke ploeg in het spel tekent een contract met een mediasponsor elk seizoen. Eenmaal deze deal geaccepteerd is, zal het logo van het bedrijf of website van de klant afgebeeld worden in het ploegprofiel en daaronder komt een link naar de website van de sponsor (zie afbeelding hieronder). De mediasponsor deal duurt 16 weken (112 dagen), dit is de lengte van een seizoen op PowerPlay Manager.
c./ PRO-pakket sponsor
Elke gebruiker krijgt gratis een PRO-pakket bij twee gelegenheden. De eerste keer bij het aanmaken van een nieuwe ploeg en de tweede keer bij het behalen van de benodigde managerervaring. In het eerste geval krijgt de gebruiker een PRO-pakket voor 21 dagen en in het tweede geval voor 7 dagen. Elke gebruiker krijgt een berichtje met daarin de sponsor van de aanbieding. Dit bericht wordt altijd verstuurd in de taal die jij hebt ingesteld en de klanten kunnen kiezen in welke landen ze de PRO-pakketten willen sponsoren. Deze vorm van adverteren heeft een hoge CTR.
d./ Toernooisponsor
Wanneer een toernooi gesponsord wordt, heeft de klant de volgende opties voor presentatie: toernooinaam zoals de klant wenst, toernooilogo, links naar de website van de klant via toernooisite en toernooiforum. De klant heeft de optie om echte prijzen te geven in het toernooi en dus de gebruiker van hun business bewust maken.
e./ Sponsor van de live uitzending van het spel
De live verslaggeving is het meest populaire en gevolgde deel van PowerPlay Manager. De gebruikers bekijken de live uitzendingen van de wedstrijden van hun ploegen. Het bedrijf of website kan sponsor van het spel worden. Elke live uitzending begint met een presentatie van de sponsor van het spel op het hoofdscherm en het sponsorlogo wordt de volledige wedstrijd afgebeeld op een exclusieve plaats (zie voorbeeld hieronder).

Als je denkt dat we een interessant aanbod hebben en je zou willen adverteren op www.powerplaymanager.com, twijfel dan niet en contacteer ons op finance@powerplaymanager.com. Je kan ons contacteren in de volgende talen: Slovaaks, Tsjechisch, Engels, Duits, Kroatisch of Servisch. Een andere mogelijkheid is om ons te contacteren via skype - tuttleha.


PowerPlay Manager team