Adverteren op PowerPlay Manager

 • www.powerplaymanager.com - een website die zich concentreert op online sport managerspellen
 • Lancering van de eerste sport - IJshockey (vanaf 27/08/2008)
 • Lancering van de tweede sport - Voetbal (vanaf 01/06/2010)
 • De derde gelanceerde sport - Handbal (Vanaf 05/27/2013)
 • De vierde sport die uitgebracht is - Basketbal (sedert 06/26/2014)
 • In totaal zijn er 9 sporten gepland
 • Aantal geregistreerde gebruikers: 1 972 696
 • Aantal dagelijks afzonderlijke IP bezoekers: 100,000
 • Aantal dagelijks geladen pagina's: 2,500,000
 • Gemiddelde tijd door gebruikers doorgebracht op de site: 10 minuten
 • Aantal talen: 46
 • Gemiddelde bezoeker van de website is een man tussen 15 en 45 jaar

Landen met het meeste aantal geregistreerde gebruikers op PowerPlay Manager

Positie Land Aantal managers
1 Tsjechië Tsjechië 112831
2 Slowakije Slowakije 91887
3 Polen Polen 91368
4 Brazilië Brazilië 57229
5 Turkije Turkije 51933
6 Spanje Spanje 38306
7 Hongarije Hongarije 36694
8 Frankrijk Frankrijk 32160
9 Argentinië Argentinië 30029
10 Duitsland Duitsland 28891
Bekijk de hele tabel

Beschikbare reclameformaten

We bieden onze klanten uiteenlopende reclameformaten aan - van een gewone banner tot speciale en unieke ads met CTR aantallen tussen 3 en 5%.

IJshockey   Voetbal   Handbal   Basketbal  


Gewone reclame:

We bieden verschillende banner posities aan in de gebruikersinterface. Een wolkenkrabber op de rechterkant (160x600 pixels), een leaderboard (728x90 pixels) bovenaan het scherm en een 300x300 pixel banner op verschillende pagina's. De klant kan uiteraard de taal van de banner kiezen waarin de ads worden getoond.
Speciale reclame:

Er zijn verschillende manieren om te adverteren voor klanten met hoge eisen. Er is een groot verschil met de normale manieren van adverteren. Al deze manieren staan bekend om hun hoge graad van klikken, soms tot wel 5%, maar ook om hun speciale manier van afbeeldingen aanmaken, wat op zicht weer een voordeel is voor de klant.

a./ Ploegsponsor
Het bedrijf of de website van de cliënt heeft de mogelijkheid om sponsor te worden van ploegen op PowerPlay Manager. Elke ploeg in het spel heeft een gans seizoen een algemene sponsor. Het is algemeen geweten dat de gebruikers een hechte band hebben met hun ploeg en geneigd zijn om de website van hun sponsor met interesse te bekijken. Wanneer een sponsoraanbieding geaccepteerd word, zal het logo van het bedrijf van de cliënt of de website weergegeven worden in het teamprofiel, met daaronder de link naar de sponsor zijn website met een herinnering om de sponsor te bezoeken (zie afbeelding hieronder). De sponsoring duurt 10 weken (70 dagen).
b./ Mediasponsor
Het bedrijf of website van de client heeft de gelegenheid om mediasponsor te worden van teams in Powerplay Manager.Ieder team in het spel tekent een contract met een mediasponsor elk seizoen.Eens de deal beklonken is verschijnt het logo van het bedrijf van de client of website in het profiel van het team en onderin zal het de direkte link zijn naar de sponsor van de website met een direkte aanwijzing om de sponsor te bezoeken (kijk naar het plaatje onderin).Een deal met een mediasponsor duurt 10 weken (70 dagen), de duur van een seizoen in Powerplay manager.
c./ PRO-pakket sponsor
Elke gebruiker kan een gratis premium PRO pack verkrijgen op drie manieren.Ten eerste bij het opstarten van een team, ten tweede wanneer men drie nieuwe leden kan aanbrengen in het spel en ten derde wanneer men de vooropgestelde spelervaring behaalt.In het eerste en derde geval krijgt de gebruiker een PRO pack gedurende 7 dagen , in het tweede geval duurt dit PRO pack 14 dagen.Elk van deze gebruikers zal een in-game bericht krijgen waarin de client zich zal presenteren als de sponsor van het gratis PRO pack.Het bericht wordt altijd verstuurd in de eigen taal van de gebruiker en de client kan kiezen in welke landen ze het PRO pack willen sponsoren.Deze vorm van adverteren heeft een hoog CTR.
d./ Toernooisponsor
Wanneer een toernooi gesponsord wordt, heeft de klant de volgende opties voor presentatie: toernooinaam zoals de klant wenst, toernooilogo, links naar de website van de klant via toernooisite en toernooiforum. De klant heeft de optie om echte prijzen te geven in het toernooi en dus de gebruiker van hun business bewust maken.
Als je denkt dat we een interessant aanbod hebben en je zou willen adverteren op www.powerplaymanager.com, twijfel dan niet en contacteer ons op finance@powerplaymanager.com. Je kan ons contacteren in de volgende talen: Slovaaks, Tsjechisch, Engels, Duits, Kroatisch of Servisch. Een andere mogelijkheid is om ons te contacteren via skype - tuttleha.


PowerPlay Manager team