Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1138 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

A 29. szezon jön kosárlabdában


Helló srácok,

A 28. szezon 10. hete lassan végetér. Az új szezon hétfőn kezdődik, és itt az utolsó esély, hogy minél jobb eredménnyel végezz ebben az évadban. Ha már túl vagy rajta és jó szezonod lett, akkor ezúton is gratulálok! Élvezd az utolsó napokat, nézd a VB-t és ne felejtkezz el a szponzorajánlatokról!

Mint mindig, most is lesz ligaátcsoportosítás a kiválasztott országokban, hogy eltávolítsuk az inaktív csapatokat az alsó két ligából. Itt találjátok azon országok névsorát, ahol ligaátcsoportosítás lesz:

 

 Ausztria, Horvátország,  Magyarország, Szlovénia

 

Ha bónusszal járó szerződést írtok alá és a ligaátcsoportosítás során véletlenül másik ligába kerültök, nincs ok az aggodalomra. Lehetőségetek lesz másik szerződésről tárgyalni az új szezon első 2 napjában, hogy megfelelőt válasszatok. Nézzétek át az ellenfeleket, mielőtt döntést hoztok!

Jó játékot!Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Share on Google+   Kongsi di MySpace