Masa:

Pasukan anda:
Komunikasi
Public account
  Zon PRO
1283 kredit
Beli kredit
Anda berada di dalam akaun orang ramai. Jika anda ingin bermain permainan ini atau sertai perbincangan, anda harus daftar masuk. Jika anda pengguna baru, anda mesti mendaftar terlebih dahulu.

  Majalah PowerPlay

Sezona 29 u Košarci


Zdravo društvo,

10 sedmica sezone 28 skoro su gotove. Nova sezona počinje u ponedjeljak i to je šansa da poboljšate rezultate iz ove sezone. Osim ako ste imali perfektnu sezonu, u to slučaju, čestitamo! Uživajte u posljedjim danima, gledajte World Cup and i nemojte zaboraviti provjeriti ponude spoznora.

Kao i uvijek, desiti će se regrupiranje u izabranim državama u cilju uklanjanja inaktivnih timova iz donja dva ligaška nivoa. Regrupisanje će se desiti u sledećim državama:

Austrija, Hrvatska, Mađarska, Slovenija

Ukoliko potpišete sponzorski ugovor sa bonusima i budete prebačeni u drugu ligu tokom regrupisanja liga, molimo nemojte biti uznemireni. Imati ćete opciju da ponovno pregovarate vaš ugovor tokom prva 2 dana nove sezone tako da možete donijeti prave odluke. Pregledajte svoje nove protivnike prije nego što se odlučite.

Uživajte!
Artikel ini terdapat dalam bahasa ini:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Kongsi di Facebook   Kongsi di Twitter   Kongsi di MySpace