Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Оновлення двигуна і новий сезон


Любі друзі,

оскільки наближається новий сезон, ми вирішили провести невеличке налаштування двигуна гри, що базується на ваших побажаннях. 

Як ви знаєте, деякі команди грають тільки з 5-ма гравцями у розстановці. Так як наш двигун не дозволяє командам грати матчі менш ніж з 5-ма гравцями у складі, може відбутись так, що всі гравці отримають по 4 фоли і тоді решту гри команді не буде зараховано жодного порушення. Існує механізм, що штрафує подібні команди і вони не отримують несправедливої переваги. Проте багато хто з вас вважає це покарання недостатнім.

Тож, ми вирішили з наступного сезону більш жорстко карати такі команди. Шанси на попадання у корзину команди суперника будуть ще більше збільшені. Окрім того, шанси на вдалий кидок команди, котра не може більше фолити, будуть набагато менше. Правило повинно діяти особливо з 4-ої чверті, коли команди зазвичай досягають такої ситуації.

У поєднанні з втомою, викликаною тим, що гравці грали всю гру, наслідки будуть руйнівними і повинні зупинити будь-якого розумного менеджера від використання такої тактики.

Не забувайте про Чемпіонат Світу і перших в історії турнірах U17 і U19. Підтримайте свою країну!

А це список країн, в яких пройде перегрупування ліг:

Бельгія, Бразилія, Чілі, Китай, Хорватія, Франція, Греція, Іран, Латвія, Литва, Нідерланди, Португалія, Словачинна, Турція, США, Венесуела.

Перегрупування видалить неактивні команди з двох найнижчих ліг, щоб підвищити конкуренцію.

Це все, удачі зі спонсорськими пропозиціями.




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace