Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Побољшања енџина и нова сезона


Драги пријатељи,

Како се ближимо почетку нове сезоне, одлучили смо да направимо мале промене у енџину базиране на вашим повратним информацијама.

Као што знате, неки тимови играју са само 5 играча у постави. С обзиром да енџин не дозвољава ниједном тиму да игра са мање од 5 играча, може доћи до ситуације да сви играчи добију по 4 личне грешке и да им се више не суде фаулови до краја утакмице. Постоје одређени механизми у енџину који кажљавају ове тимове како не би добили незаслужену предност на овај начин. Многи од вас, ипак, изразили су незадовољство овим и сматрали ово кажњавање недовољним.

Зато смо одлучили да казнимо овакву праксу још жешће од следеће сезоне. Шансе да противнички тим погоди шут биће још веће. Штавише, тим који дође у ситуацију да не може више да направи фаул имаће још мању шансу да погоди своје шутеве на кош. Ово ће нарочито доћи до изражаја у 4. четвртини када овакви тимови најчешће долазе у ову ситуацију .

У комбинацији са умором играча у утакмици условљеним чињеницом да играчи играју цео меч, ефекти ће бити разарујући и требало би да обесхрабре сваког разумног менаџера да пробегне оваквој тактици.

Немојте да заборавите на Светско Првенство и прво икада одржано У19 and У17 Светско Првенство. Навијајте за своју земљу!

Ово је листа земаља у којима ће бити регруписања лига:

Белгија, Бразил, Чиле, Кина, Хрватска, Француска, Грчка, Иран, Летонија, Литванија, Холандија, Португал, Словачка, Турска, САД, Венецуела

Регруписање лига је механизам који елиминише неактивне тимове из последња 2 нивоа лиге наведених земаља како би омогућио већу компетитивност у датим лигама.

То је све, срећно са спонзорским понудама.




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Svenska Українська 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace