Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Новини про юнацькі команди


Дорогі друзі,

багато з вас запитували коли ми збираємось запустити юнацькі національні збірні у гандболі та баскетболі. Маємо для вас гарні новини.

Відсьогодні ви можете виставляти свої кандидатури на пост менеджера національних збірних U19 та U17 у баскетболі. Ви також можете розпочати віддавати свої преференційні голоси кандидатам, за яких ви хочете проголосувати. Юнацькі командистануть доступними із наступного сезону після другого раунду виборів. Юнаки матимуть ту ж саму модель змагань, що і головні команди. Будь ласка, пам'ятайте, що заборонено надсилати спам із проханням проголосувати на виборах, у такому випадку ви будете дискваліфіковані.

Оскільки гандбол у цьому задіяний, ми плануємо зробити вибори доступними із наступного сезону, а запустити юнацькі національні збірні із 9 сезону. Чому б не запустити юнацькі команди наступного сезону? Тому що у гандболі юніорські вікові категорії - це U21 та U19, і якщо ви поглянете на національні збірні зараз, то побачите, що майже всі гравці мають 21 рік і менше. За два сезони більшості кращих гравців буде понад 21 рік і це буде хорошим часом для запуску юнацьких збірних. Через це ми маємо почекати трохи довше. Однак 8 сезон уже не за горами.

Оскільки ми анонсуємо початок нового сезону в гандболі, ми б хотіли також проанонсувати і про список країн, де цього сезону відбудеться перегрупування ліг:

Аргентина, Австрія, Болгарія, Чилі, Китай, Хорватія, Чеська Республіка, Данія, Фінляндія, Німеччина, Греція, Угорщина, Іран, Латвія, Литва, Нідерланди, Норвегія, Польща, Румунія, Росія, Сербія, Словаччина, Словенія, Швеція, Туреччина, СК, Україна, США

Перегрупування ліг відбувається у двох найнижчих ігрових рівнях вибраних країн з метою видалити неактивні команди та збільшити конкуренцію у цих лігах.

Це все натепер, щасти вам зі спонсорськими пропозиціями!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace